Jos haluat tietää mitä sulle kuuluu, tai millainen olet, netti kyllä kertoo.

 

Ei se mikään miss Riihimäki ole.

Varmaan melko vapaamielinen tyyppi.

Saattaa olla monta vihamiestä, en liikkuisi pimeillä kaduilla vähään aikaan.

Jos sillä on ne kaks turvamiehinä...Kumma nimi Vettenterä, morassakin on terä

mistä ne aikaisemmin kirjoitti.

***

Omat lapset ja eläimet heitteillä. Kuvaan ei välitä. Koti siivoton. Että kehtaakin puhua kiusattujen puolesta, kun itse on mitä on.

***

Pitäiskö kirjailija teloittaa kaasukammiossa vai sähkötuolissa vai ampumalla? Mielipiteitä odotetaan!

***

Jep, täytyy toivoa että isä älyää suojella heitä (lapsia)

Äiti kun taitaa elellä nyt omissa haavemaailmoissaan, seuraamuksista välittämättä. Toivottavasti älyäisi edes keskittyä antamaan uudelle vauvalle rauhallisen alun.

 

Noin huomionkipeä ihminen olisi kyllä saanut jäädä lapsettomaksi.

***

Vettenperä

Vesiperä

Petkunperä

Petkunterä

***

Eri juttuja ja lähteitä yhdistelemällä alkaa käydä ilmi, että henkilöllä on skitsofrenia, kaksisuuntainen mielialahäiriö, vaikea masennus ja alkoholismi. Lisäksi hän on ilmeisesti yrittänyt tappaa lapsensa, mutta tullut viime hetkellä katumapäälle ja lapsi on saatu elvytettyä...

***

Mähän muistan ton Minnan ala-aste ajoilta!

En siis todellakaan tunne häntä, mutta jotenkin se näytti niin tutulta.

Nyt kun luin, että oli Mikkolan ala-asteella ja oikean/tyttönimen tietäen, osasin yhdistää hänet veljeensä, jonka tunsin paremmin.

(Mintun huomautus: Minulla ei muuten ole veljeä)

***

Olen ilkeä, mutta näinköhän MV taruili kouluaikanaankin. Kiusaaminen on toki aina väärin. Mutta mikäli harjoittaa tämäntyylistä järjestelmällistä valehtelua, ymmärrän kiusaajiakin.

Joskus pitäisi katsoa peiliin.

***

Minä ajattelin jo päivällä, kun luin tästä K:sta, että MV kumppaneineen taitaa "vehkeillä" teidän/meidän ka. Heillä taitaa tosiaan olla hirveä julkisuuden kaipuu...Uskon, että saavat jonkinlaisen tarinan kehiteltyä valheiden peittelemiseksi.

***

^ Jep. Voisin jopa väittää Minttiksen olevan iloinen tuosta "paparazzi-julkisuudestaan". Tietenkin pitää sitten lasten takia vähän nurista siitä yksityisyyden suojasta.

***

Onkohan Minttis turvautunut siihen vanhimpaan keinoon pitää mies itsellään keinolla kuin keinolla, tulemalla raskaaksi. 
***
Ja tossa kuvassa Mintun ilme on musta jotenki voitonriemunen. Varmaan oikein ilonen ku sai haluamansa kuvan, itsensä mies kummassakin kainalossa. (tolla pärställä ei oikeesti päästä tohon tilanteeseen kuin tosiaan ennalta sovitusti.)

(Mintun huomautus: Kommentti koskee 7 päivää – lehdessä julkaistua kuvaa, joka siis otettiin äitiyspoliklinikan pihalla ennen kuin ehdimme edes huomata kuvaajaa ja toimittajaa)

***

Jos se kuppi meni nyt sit nurin?   Varmaankin aviomies sai tarpeekseen, jos ei oikein huumori kohdannut tuosta mammaklinikalla-kuvasta? Jos kerran on jo eripaprut laitettu meneen, ENNEN tätä kaikkia kohua, niin todennäköisesti ukko haluaa nyt kahta kauheemmin pois. Ja ei voi moittia!

***

Je,jep.Syyte tai ei,eiköhän tämän rouvan "kirjailijanura" ollut siinä.Maine ja uskottavuus meni.Parempi vaan rämän rouvan hakeutua toiselle alalle,ei riitä rahkeet kirjailijaksi

***

Ei jukoliste. Silti suoltaa sitä sontaansa kirja kirjan jälkeen omakustanteena eikä tajua vinkistä, kun oikeet kustantamot ei lämpene!

***
 

Ja jos joku ei sattunut nyt ymmärtämään, niin ihka ensimmäinen sääntö nettivihassa on - ÄLÄ GOOGLETA!